Radio en TV

Rachel Kramer in Spotlight

Richard Veen ontvangt de Rotterdamse zangeres Rachel Kramer in een nieuwe aflevering van Spotlight. Rachel Kramer is inmiddels al een flink aantal jaren als zangeres naam aan het maken.

Via het tv-programma Starmaker en daarna met de band K-otic kreeg ze landelijke bekendheid. De kleindochter van de Rotterdamse zanger Cock van der Palm deed daarna nog mee met X-Factor en The Voice of Holland, maar bracht daarnaast ook eigen liedjes uit, waarbij ze onder andere samenwerkte met Tjeerd Oosterhuis. Haar nieuwste single is Breakfast Dinners, dat ze in Nashville op heeft genomen. In september verschijnt het nieuwste album van Rachel Kramer, die daarnaast in het najaar toert met de Nashville Night theatertour. Het brengt haar op 26 oktober in het Cultureel Centrum Cascade in Hendrik Ido Ambacht. Maar eerst is ze te zien en te horen in deze nieuwe aflevering van Spotlight.

Deze aflevering van Spotlight is te zien bij RTV-Ridderkerk op vrijdag 20 juli tot en met zondag 22 juli te zien op de oneven uren van 15.00 tot en met 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ (frequentie 840.00) en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Telfort, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).