Radio en TV

Radio 3×2 dag 3: het Waalbos

Vandaag een tochtje in de buurt: Rijsoord en Ambacht. Maar wel een bijzonder tochtje… Als eerste waren we bij de theetuin alwaar vanmorgen de 3×2-kids mochten bowlen. Vooraf hadden we een radio3x2 momentje met de aanwezige kinderen en hun ouders. Sommigen waren zelfs in hele oude sponsorshirts en dagwinnaarshirts gekomen! Onder leiding van Ron in ’t Hout werd het 3×2 lied gezongen en natuurlijk was Holle Bolle Gijs er ook bij!

Dan was voor de jeugd het moment om te gaan bowlen, en na even te hebben meegekeken fietsten we door naar het Waalbos, waar een ontmoeting was met Christa Groshart. Zij weet alles en nog veel meer over het Waalbos en de vegetatie hier. Kijk en luister het maar eens terug in de TV en podcast bijdragen.

De beelden zie je vanavond op TV Ridderkerk om 19.00 en 20.00 uur. Het radioverslag hoor je in onze speciale 3×2 podcast op onze website.

De hele week fietst RTV Ridderkerk 3×2, en doen daarvan verslag op onze website, app, socials en radiokanaal. De samenvatting op de radio hoor je namelijk vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur. Ook is er een dagelijkse quiz. Zoek hem op op de site of luister de podcast!

Morgen, donderdag 20 augustus, fietsen we naar de Alblasserwaard, alwaar we onder andere in Nieuw-Lekkerland een bijzondere ontmoeting hebben! We hebben ook dan als speciale gast Ron in ’t Hout meefietsen.