Radio 3×2 dag 5: de laatste loodjes

Vrijdag betekent alweer de laatste dag fietsen tijdens onze alternatieve 3×2 tocht, onder het motto: Wij fietsen 3×2 en jullie luisteren mee! Via Heerjansdam langs de Oude Maas naar het “Pierenbadje” zoals wij dat noemen. Een mooi gebied en dat leverde mooie plaatje op. Minder mooie plaatjes zagen we in Zwijndrecht: een troosteloos leeggelopen buitenbad. Hoewel de bodem van een zwembad een stoere locatie is voor een interview zagen we liever het bad in vol bedrijf. Volgend jaar kunnen we naar verwachting hier hooguit nog het binnenbad in. Je zou voor die datum haast regen wensen…

Het laatste deel van de tocht ging via Hendrik-Ido-Ambacht, waar onderweg op de oude vertrouwde plek Tante Lien (99!!!) zat  te wachten om te zwaaien naar de 3×2-fietsers. Vanzelfsprekend leverde deze ontmoeting een geanimeerd gesprek op, want Tante Lien is wel ouder maar heeft een uitgesproken mening! Het afscheid van Tante Lien was ook de inleiding voor het afscheid van onze fietsweek. In de hoop een leuk alternatief voor de jeugdwielertour via radio, TV, website en socials te hebben gebracht. Het was een waar genoegen, maar volgend jaar toch graag maar weer met al die kinderen er bij! Wel zo gezellig.

Moe maar voldaan. Gelukkig hoeven we nu geen fietsen te versieren….

De beelden zie je dit weekeinde nog eens op TV Ridderkerk in de weekeditie. Het radioverslag hoor je in onze speciale 3×2 podcasts op onze website. Knopje radio bovenaan de site, Radio3x2 kiezen.

De hele week fietste RTV Ridderkerk 3×2, en deed daarvan verslag op onze website, app, socials en radiokanaal. De samenvatting op de radio hoor je namelijk in de herhaling zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur.

Morgen geen versierde fietsen, dus tot volgend jaar!