Radio Ridderkerk ook in Rijnmond’s ZaterdagMiddag Live

Sinds enige tijd werkt Radio Rijnmond samen met een aantal lokale omroepen in het programma ZaterdagMiddag Live. Vanaf zaterdag 25 april 2020 is het programma een uur langer dan gebruikelijk, mede omdat er in deze periode geen sportuitzending meer is. De uitzending is nu van 12:00 tot 15:00 uur.

Vanaf zaterdag 25 april sluit Radio Ridderkerk ook aan bij de huidige groep lokale omroepen uit de regio en zijn er al direct 2 bijdragen te beluisteren in het programma. Onze verslaggever Aad Hoogendijk was deze week op bezoek in de Milieustraat en bracht een bezoek aan de  Oeverzwaluwenwand in het Waalbos. ZaterdagMiddag Live start direct na Prettig Weekend en is mede te beluisteren op de mediakanalen van RTV-Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van RTV-Ridderkerk.