Radio Ridderkerk wordt even Radio Rijnmond

In verband met alle landelijke maatregelen die genomen zijn voor het coronavirus heeft het bestuur van RTV-Ridderkerk besloten om vanaf maandag 16 maart 12.00 uur tot 6 april haar deuren te sluiten en daarmee ook de radio-uitzendingen aan te passen. 

,,Alle reguliere radio-uitzendingen komen te vervallen en zal het signaal van Radio Rijnmond worden doorgegeven, zodat lokaal en regionaal nieuws toch is gewaarborgd. Indien nodig zal via Radio Rijnmond ook specifieke lokale informatie doorgegeven kunnen worden. Met die mogelijkheid van Rijnmond zijn we natuurlijk hartstikke blij’’, geeft voorzitter Hans Magito aan.

Alleen op de zaterdagochtend wordt tussen 10 en 12 uur de mogelijkheid open gehouden om wat uitgebreider stil te staan bij lokale zaken rondom het coronavirus. Op zondagochtend wordt tussen 9 en 11 uur een Ridderkerkse kerkdienst wel live uitgezonden. Alle overige programma’s komen hiermee dus te vervallen.

Voor het laatste nieuws kunnen de Ridderkerkers uiteraard wel terecht via de berichtgevingen op onze website en via de TV-uitzendingen van TV Ridderkerk.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone en Solcon. Daarnaast zijn de uitgezonden films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Het laatste nieuws is terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl en via de app van RTV-Ridderkerk.