Radio en TV

Ralph de Jong & Friends spelen live in 2500ste Bluezy

In de 2500ste aflevering van het radioprogramma Bluezy is op donderdag 17 november 2022 om 20.00 uur Ralph de Jongh & Friends in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Ralph de Jong is een sensatie in de hedendaagse muziekscene. Ralph was al meerdere malen te gast in Bluezy. Na één van die optredens in 2019 is de live cd ‘Bluezy’ uitgebracht, opgenomen in de studio van Radio Ridderkerk. Niet alleen om te horen maar ook om te zien is Ralph een unieke muzikant en gaat helemaal op in zijn muziek.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn v.a 19.30 uur welkom. Het optreden zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.

Foto: Dave van Hout