Radio en TV

Raymunda live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 15 augustus 2019 om 20.00 uur de Nederlandse band Raymunda in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden door Raymunda.

Dit is de band rond de charismatische frontdame/zangeres Raymunda Vervaeck. De band bestaat drie jaar en geniet meer en meer aanzien binnen het blues/rock circuit. Met veel emotie en sensatie brengen zij blues/rock die je het ene moment opzweept en het andere moment ontroert.

De bezetting bestaat naast Raymunda Vervaeck (zang) uit Martin Waliana (gitaar), Stephan Bijl (gitaar), Robin Kraag (bas) en Joel Purkess (slagwerk).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.

Foto: Hans Anderson