Radio en TV

Richard Veen te gast in Sandwich Express

Elke werkdag wordt bij Radio Ridderkerk tussen 12.00 en 13.00 uur het radioprogramma Sandwich Express uitgezonden. Elke woensdag is er een thema uitzending met presentator Dick van der Meer (foto boven).

Het thema van woensdag 26 juni is ‘smartlappen’ en dan wordt er op zoek gegaan naar antwoorden op de vragen: Wat is een smartlap? Wie was de uitvinder van de smartlap en wat is de smartlap 2.0? Op deze vragen geeft studiogast Richard Veen het antwoord omlijst met de nodige smartlappen. Verder is er uiteraard ook een heerlijke (zomer) lunch recept in de Sandwich Express. Stem dus af op Radio Ridderkerk. 

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.