Ridderkerk tijdens de corona-crisis in ‘Prettig Weekend’

Op zaterdag 4 april wordt een speciale aflevering gemaakt bij Radio Ridderkerk van het actualiteitenprogramma ‘Prettig Weekend’.

Het programma is te beluisteren op zaterdag 4 april tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie en techniek worden verzorgd door Aad Hoogendijk en Stefan Coule, die gescheiden door het glas het programma brengen.
In de uitzending wordt uitsluitend telefonisch gesproken met diverse gasten over de gevolgen van de corona-crisis. Zo wordt gesproken met burgemeester Anny Attema, Debby Wernke van de OBS de Botter, Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk en Ingrid Goeree van de Bibliotheek AanZet Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van RTV-Ridderkerk.