Radio en TV

Ridderkerks nieuws in ‘Dit is Ridderkerk’ van 4 december 2023

 “Dit is Ridderkerk” is het wekelijkse tv-journaal bij RTV-Ridderkerk. In de komende weken wordt dit programma als pilot vervolgd.

In deze achtste en laatste aflevering van het najaar besteden we aandacht aan de onderwerpen: Sinterklaas in Drievliethal en De Fuik, Quooker gaat bouwen op Nieuw-Reijerwaard, Burgemeester Oosterwijk is gevraagd naar het preventief fouilleren, de actie ‘toon je hart, doe iets voor een ander’ voor de Voedselbank/FoodCompany Ridderkerk tijdens de Winter5Daagse en vooruitgekeken naar het Kerstconcert van Sursum Corda. Het programma wordt deze keer gepresenteerd door Jolanda Muntz.

Dit is Ridderkerk wordt van dinsdag 5 december tot en met vrijdag 8 december 2023 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op de oneven heel uur. Het programma is dan dagelijks te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.