Rio vlogt bij aankomst Sinterklaas in Ridderkerk

Het was voor de Ridderkerkse kinderen, na de landelijke intocht, nog een weekje wachten voordat de Sinterklaas met al zijn Pieten ook in Ridderkerk aan kwam.

Maar het wachten was de moeite waard, want alle kinderhandjes werden gevuld met heel veel lekkers door alle Pieten. Burgemeester Anny Attema heette de goedheiligman van harte welkom aan de wal aan De Werf in Bolnes. 

Rio-Sarah bracht een bezoek aan de intocht van Sinterklaas op zaterdag 23 november 2019 en kreeg daar wat hulp bij van de LuchtPiet en BootPiet, die ook meehielpen om er weer een mooie reportage van te maken. 

Deze vlog wordt vanaf vrijdag 29 november tot en met donderdag 5 december 2019 meermalen in de ochtend en middag uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk heel uur. Het programma is te zien tussen 24.00 en 14.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggokanaal 67+ en het digitale Ziggokanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk.