Radio en TV

Rio vlogt over Open Tuin en Kunst op ‘t Struweel op TV

De Open Tuin en Kunst tentoonstelling werd gehouden op vrijdag 6 september 2019 en zaterdag 7 september 2019 in landschapstuin ‘t Struweel aan de Rijksstraatweg 5 in Rijsoord. Rio-Sarah bracht een bezoek aan ’t Struweel en vertelt daarover in deze vlog.

In een glazen kas op het terrein werden diverse kunstvoorwerpen, zoals schilderijen, keramieken beelden en sieraden door de kunstenaars geëxposeerd en te koop aangeboden. Tevens stonden in de tuin diverse kunstvoorwerpen tentoongesteld.

In ’t Struweel is het heerlijk wandelen door de tuin, waar een grote diversiteit aan planten te zien is. Tevens is er een moerasoever en paddenpoel, waar kikkers, salamanders, padden, hagedissen en een ringslang leven.

De video wordt vanaf maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.