Radio en TV

Roadsongs in ‘Oude Krakers’

Hét vinylprogramma bij uitstek van Radio Ridderkerk heet ‘Oude Krakers’ en brengt muziek uit de tweede helft van de vorige eeuw. Komende woensdagavond 29 januari staat het programma vanaf 20.00 uur in het teken van de weg, met roadsongs.

Speciale gasten deze aflevering zijn Arie de Wit, voor zijn pensionering verantwoordelijk voor de cultuur bij de gemeente Ridderkerk en Johan Kruithof, verslaggever van De Combinatie. Samen zorgen zij voor de muzieksamenstelling en de verhalen bij de muziek. Presentatie is in handen van Aad Hoogendijk. Het belooft een afwisselend en zeer attractief programma te worden, of je nu op de weg zit of thuis. Op donderdag 30 januari wordt het programma herhaald in de middag vanaf 15.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.