Radio en TV

Ron Andriessen en Marco Roos vertellen over boksen met de ziekte van Parkinson

Ron Andriessen begon twee jaar geleden de Boksacademie Ridderkerk aan het Voorzand bij sportschool ‘Personal Fitness 4 You’. Hij is daar gestart met het geven van bokstrainingen aan mensen met de ziekte van Parkinson en Parkinsonisme. Eén van de deelnemers hieraan is Marco Roos.

Beide heren vertellen erover in de uitzending van het radioprogramma ‘Seniorentijd’ van Radio Ridderkerk. Het interview, dat eerder is opgenomen, is aanstaande dinsdag 2 juli 2024 tussen 10.00 en 12.00 uur te horen tijdens de uitzending van het radioprogramma ‘Seniorentijd’ van Radio Ridderkerk. Heeft u het gemist? Dan kunt u het altijd nog binnen 3 weken terugluisteren via Uitzending Gemist.

Tevens kunt u een interview met Ron Andriessen en Marco Roos teruglezen op de website van de streekomroep 56.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.