Radio en TV

Ronnie Tober, Belinda Kinnaer en Sieneke in ‘Wij Houden Het Hollands’ special

Aankomende woensdag 1 mei 2024 is er van 14.00 tot 16.00 uur een speciale uitzending van het radioprogramma “Wij houden het Hollands”.

De uitzending staat natuurlijk in het teken van de Nederlandstalige artiesten en presentator Rob de Leeuw ontvangt in het eerste uur van de uitzending Ronnie Tober en Belinda Kinnaer. In het tweede uur is zangeres Sieneke te gast in de studio in Papendrecht.

Ze komen natuurlijk praten over hun nieuwe single en er is zelfs een heuse primeur met een nieuw lied van Ronnie Tober.

,,Ook heeft het bezoek van Sieneke voor ons een aparte dimensie, omdat ze eigenlijk bij ons is ontdekt, maar daar vertellen we woensdag natuurlijk alles over in de uitzending’’, aldus presentator Rob de Leeuw.

Het programma waarin de Nederlandstalige sterren altijd stralen “Wij houden het Hollands”  is ook iedere zondag live te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur bij Radio Ridderkerk, maar ook bij RTV Papendrecht, ATOS RTV en Merweradio.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.