Radio en TV

Roparun bij RTV-Ridderkerk

Op maandag 20 mei 2024 is RTV-Ridderkerk in beeld en geluid aanwezig bij de Doorkomst van de Roparun in Rijsoord. Via Radio Ridderkerk wordt tussen 11.00 en 14.00 uur een speciale aflevering van de RidderSportShow uitgezonden. In dit programma wordt live uitgezonden vanaf de doorkomst in Rijsoord op de hoek van de Lagendijk en de Rijksstraatweg. Hier is naast de live-studio ook een compleet muzikaal programma met diverse artiesten. Presentator langs het parcours Ron in ’t Hout zal de lopers moed in praten voor de laatste kilometers. Vanwege deze extra uitzending komen de reguliere programma’s op dit tijdstip te vervallen.

Tegelijkertijd is RTV-Ridderkerk er ook bij met een rechtstreekse videoverbinding vanaf de doorkomst in Rijsoord. De beelden zijn te zien via TV Ridderkerk en het YouTube kanaal van de omroep.


Radio uitzending

Radio Ridderkerk is er bij tussen 11.00 en 14.00 uur een speciale aflevering van de RidderSportShow.

,,De uitzending zal bol staan van de teams die langs het doorkomstpunt komen, we gaan op zoek naar de mooiste verhalen”, aldus eindredacteur van de RidderSportShow Celwin Frenzen. ‘‘We gaan er echt een feestje van maken. Er treden artiesten op tijdens de doorkomst, daar pikken we natuurlijk het een en ander van mee. De presentatie is in handen van Celwin Frenzen en Gerda Veerman, techniek wordt verzorgt door Michiel Heuft. Marcel Vink en Stefan Coule zijn ter plekke om de mooiste verhalen te achterhalen voor de uitzending.”

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.

TV-uitzending

Vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur wordt ook live uitgezonden vanaf de doorkomst in Rijsoord op TV Ridderkerk en via het YouTube kanaal: www.youtube.com/tvridderkerk. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Odido-kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.