In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 12 december 2019 om 20.00 uur de formatie Route61 in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

De Dutch Bluesband Route61 heeft zijn naam ontleend aan de legendarische “Highway 61“. Authentieke blues maar in een eigentijdse stijl, bluesrock en eigen werk is de muziek die zij met hun publiek willen delen. Met hun passie voor de blues en ervaring van festivals tot in de kleinste kroeg staat Route61 garant voor een spetterend blues optreden. De band bestaat uit de muzikanten: Rinus Vink (basgitaar), Wim van Hamersveld (slagwerk), Carolus van Kuilenburg (mond harmonica), Steven de Bruijn (gitaar) en John de Groot (zang). Meer informatie: www.route61.nl

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.