Rowdies te gast in Prettig Weekend

In het actualiteitenprogramma ‘Prettig Weekend’ bij Radio Ridderkerk is op zaterdag 20 februari 2021 Arno Seltenrijch te gast in het programma. Gesproken wordt onder andere over het wel en wee van de Ridderkerk Rowdies in deze corona-tijden. Daarnaast wordt gesproken over de plannen die de gemeente Ridderkerk heeft met het sportcomplex aan de Oosterparkweg. Hoe zien die eruit ? U hoort het aanstaande zaterdag in ‘Prettig Weekend’ tussen 10.00 en 12.00 uur bij Radio Ridderkerk.

In ‘Prettig Weekend’ wordt verder gesproken met Vincent de Jonge, MDL-arts van het Albert Schweitzer Ziekenhuis over patiënten met darm-aandoeningen. Met wethouder Marco Oosterwijk wordt gesproken over de nieuwe Woonvisie en de plannen voor de Jorishof. De heer Piet de Vries komt praten over de Stichting Integratie Ridderkerk en uiteraard zijn ook de vaste onderwerpen in het programma aanwezig, zoals het laatste nieuws over het zomerweer met onze eigen weerman Walter van Luik.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.