RTV-Ridderkerk live bij Nieuwjaarsbijeenkomst Gemeentehuis

Op donderdag 2 januari 2020 wordt de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Ridderkerk gehouden op het gemeentehuis aan het Koningsplein. Radio Ridderkerk zendt live uit vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur.

Diverse gasten waaronder burgemeester Attema zullen aanschuiven aan de studiotafel bij presentator Eric Harreman. Daarnaast zijn er diverse muzikale optredens en wordt na de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester ook nog de uitreiking verricht van de vrijwilligersprijzen, waar verslaggever Aad Hoogendijk uiteraard bij is om bijzondere mensen met bijzondere verhalen voor zijn microfoon te krijgen.

Thuisblijvers kunnen de avond meekijken via een rechtstreekse uitzending van RTV-Ridderkerk via het YouTube-kanaal van de omroep, dat ook te bekijken is via www.rtvridderkerk.nl.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.