Radio en TV

RTV-Ridderkerk live op nieuwjaarsreceptie gemeente Ridderkerk

Aanstaande dinsdag 2 januari 2024 is RTV-Ridderkerk live aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Ridderkerk. In een drie uur durende radio-uitzending worden diverse Ridderkerkse politici van verschillende partijen en aanwezigen voor de microfoon gevraagd bij presentator Eric Harreman of verslaggever Aad Hoogendijk om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooral vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen. Ook verschijnt burgemeester Oosterwijk aan tafel om zijn licht te laten schijnen op het nieuwe jaar.

In de uitzending is verder ook aandacht voor de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester en worden de vrijwilligersprijzen uitgereikt.
De genomineerden voor de Jaap van der Graafprijs (Vrijwilliger van het Jaar) zijn dit jaar Christiaan den Hartog, Stefan Oudijn en Lennart Visser. 

Genomineerd voor de groepsprijs zijn de vrijwilligers van Buurbemiddelaars van Facet Ridderkerk, het bestuur van Speeltuin Dillenburg en het bestuur van jongerensociëteit en poppodium de Gooth. Zij maken kans op een emaillen bordje van de Ridderkerkse kunstenaar Jorgen Snoep en een geldbedrag dat zij mogen besteden aan vrijwilligersactiviteiten. Wethouder Fleur Stip zal de prijswinnaars bekend maken.  

De nieuwjaarsreceptie wordt via Radio Ridderkerk live vanuit het gemeentehuis uitgezonden op dinsdag 2 januari 2024 van 19.00 tot 22.00 uur. 

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.