Radio en TV

SER-zomeravondconcert van De IJsselmannen op TV Ridderkerk

Op vrijdagavond 30 augustus 2019 waren er veel bezoekers naar het winkelcentrum De Ridderhof gekomen voor een mooi SER-zomeravondconcert van het shantykoor De IJsselmannen. De IJsselmannen zongen uit hun bekende repertoire van zeemansliederen en ook liederen van hun nieuwe CD ‘De Steven Wenden’.

Al eeuwenlang bevaren de schippers uit Ouderkerk aan den IJssel de Hollandsche IJssel. Zij worden ‘De IJsselmannen’ genoemd. In 2002 is het Shantykoor De IJsselmannen opgericht en het behoort tot één van de grootste koren in ons land. De IJsselmannen staan bekend om hun plezier in het zingen, het gevarieerde repertoire en de interactie tussen koor en publiek onder de luifel van winkelcentrum De Ridderhof in Ridderkerk.

Deze impressie wordt vanaf maandag 9 september tot en met vrijdag 13 september 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk. Het programma is dan te zien om 15.00, 19.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk.