Speciale Kerstuitzending bij Radio Ridderkerk

Op donderdag 24 december 2020 is er traditiegetrouw weer een bijzondere Kerstuitzending bij Radio Ridderkerk tussen 18.00 en 22.00 uur. De Kerstavond wordt om 18.00 uur gestart met het Kerstavondzang, waarin traditionele kerstliederen voor jong en oud ten gehore worden gebracht. Programmamaker Peter Gouweloos zorgt voor non-stop de mooiste kerst muziek in de uitvoeringen van koren, solisten en samenzang. Een mooie gelegenheid om de Kerstavond thuis zingend te beginnen. 

Tussen 19.00 uur en 21.00 uur is er een uitzending van het programma Ridderkerk en de Kerken vanuit de Hervormde Gemeente Rijsoord. Presentatie en techniek zijn in handen van Marieke van Beuzekom en Helma Hoogendijk. De speciale Kerstuizending wordt afgesloten door een speciale editie van het programma Songs of Glory. Een uur lang de beste Christelijke gospelmuziek met als thema ‘Kerst’. Bekende muziek in de mooiste uitvoeringen. Ook van dit programma is de non stop muzieksamenstelling door Peter Gouweloos. 

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.