Radio en TV

Speciale Kerstuitzending op Kerstavond

Op dinsdag 24 december is er traditiegetrouw een bijzondere Kerstuitzending tussen 19.00 en 22.00 uur. Dit keer is het thema: Van Nazareth tot Bethlehem.

De Kerstavond wordt om 19.00 uur gestart met het Gospelprogramma ‘Songs of Glory’. U kunt dan luisteren naar een programma waar non stop de mooiste Kerstnummers voorbij komen. Van de bekende Kerstnummers die we op school geleerd hebben tot de klassieke uitvoeringen. Soms wat onbekend, maar allemaal over de geboorte van onze Redder. Techniek en muzieksamenstelling is in handen van Peter Gouweloos.

Tussen 20.00 uur en 22.00 uur staat alles in het teken van het thema: Van Nazareth tot Bethlehem. De engel Gabriel werd door God gezonden naar een stad in Galilea, waarvan de naam Nazareth was, naar een maagd die ondertrouwd was met een man, van wie de naam Jozef was, uit het huis van David; en de naam van de maagd was Maria.

Vanaf die ontmoeting, wordt in het twee uur durende programma een reis gemaakt met woorden en muziek van Nazareth naar Bethlehem. Waar in de nacht een grootse gebeurtenis plaatsvond die God heeft beloofd. De Verlosser, Zijn Zoon wordt geboren. De Techniek wordt verzorgt door Matthias Broer, Attie Ouwens heeft het programma samengesteld en Marieke van Beuzekom verzorgt de presentatie. Het programmateam hoopt u als luisteraar die avond aan de radio te gaan ontmoeten.