Radio en TV

Speciale uitzendingen op Eerste Kerstdag

Op zondag 25 december,  Eerste Kerstdag,  verzorgt het radioprogramma ’Ridderkerk en de Kerken’ een uitzending van 09.00 tot 11.00 uur, waarin de dienst wordt uitgezonden die in de Wilhelminakerk wordt gehouden. De voorganger in deze dienst is Ds. J.A.A. Geerts. De uitzending wordt omlijst met muziek en woorden uit het Kerstevangelie. Presentatie wordt verzorgd door Ella Visser en de techniek is in handen van David Muis.

Ook in de avond zijn er een speciale afleveringen van de religieuze radioprogramma’s, zoals de  Kerstuitzending van het programma’s Onder de Aandacht en Muzikaal Boeket. In het programma Onder de Aandacht is Peter Huijser te gast en hij verzorgt een overdenking vanuit het Kerstevangelie. De overdenking wordt omlijst door Kerstmuziek. Onder de Aandacht wordt uitgezonden vanaf 19.30 tot 20.00 uur. Aansluitend is er daarna tussen 20.00 en 22.00 uur een Kerstuitzending van Muzikaal Boeket met als thema “God is dichtbij”. In deze uitzending veel Kerstmuziek, Bijbellezingen en een meditatie. Presentatie is in handen van Jacoline Molendijk en de techniek bij Onder de Aandacht wordt verzorgd door David Muis en bij Muzikaal Boeket door René Lodder.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129, via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.