Radio en TV

Spotlight met Belly Button op TV Ridderkerk

De oudste Ridderkerkse band Belly Button was afgelopen najaar 2021 in de studio voor een optreden in het kader van een Spotlight aflevering op TV Ridderkerk.

Een aantal van de huidige bandleden speelden al in de ’70er samen, maar vanaf 1984 werd de band Belly Button daadwerkelijk een feit. Inmiddels is de band al weer zo’n 15 jaar actief in de huidige samenstelling en oefent het wekelijks op locatie in Rijsoord.

De band bestaat uit Carmen Monteiro (zang), Jan Hoogstad (gitaar en zang), Fred Sohns (sax en percussie), John Heijmen (gitaar), Martin Pupella (bas en zang) en Fred de Rijke (drums en zang). De band is veelzijdig, speelt eigen werk, maar ook covers. Zet zich met regelmaat in met een concert voor het goede doel. Kortom een geweldige band, met een geweldige sfeer.


Deze aflevering van Spotlight, zal net als de voorgaande Spotlights te zien zijn op het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk, te vinden op: www.youtube.com/tvridderkerk.


RTV-Ridderkerk zendt de Spotlight met Belly Button op donderdag 3 februari en op zondag 6 februari 2022 uit op oneven uren tussen 15.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk