Radio en TV

Spotlight met The Commits bij RTV-Ridderkerk

Komend weekend is er weer een nieuwe Spotlight aflevering te zien op TV Ridderkerk met de coverband The Commits. Deze formatie heeft muzikanten in de gelederen die uit Ridderkerk komen. The Commits brengt een mix van pop en rock met daarbij de mogelijkheid om voluit versterkt te gaan waar het kan, maar het kan ook akoestisch spelen waar het nodig is. Een ideale band om een leuk en gezellig feestje mee te bouwen. De band bestaat uit de zangeressen Joyce en Marijne, bassist Frans, gitarist Cosimo en drummer Joe. Meer informatie over de band is te vinden op hun website: www.thecommits.nl.

Deze aflevering van Spotlight met The Commits, is net als de voorgaande Spotlights te zien zijn op het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk, te vinden op: www.youtube.com/tvridderkerk.

RTV-Ridderkerk zendt de Spotlight met The Commits uit op vrijdag 2 februari tot en met zondag 4 februari 2024 uit om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Odido-kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.


Foto: Roelie ’t Jong