St. Louis Slim live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 28 november 2019 de band St. Louis Slim in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

St. Louis Slim is opgericht in 2009 en bestaat uit een zangeres en vier mannen afkomstig uit Rotterdam en omstreken. Monique Brinkman (zang), Robin Freeman (gitaar), Dirk Jan (DJ) van Steenbruggen (bas), Michel (Mies) de Kok (bluesharp en backing-vocals) en Peter Kok (drums). Het repertoire bestaat uit een mix van eigen versies van meer en minder bekende songs van de blues-giganten en vooral ook eigen werk.

Deze aflevering van Bluezy live wordt vanaf maandag 2 december tot en met donderdag 5 december 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggokanaal 67+ en het digitale Ziggokanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk.