St. Louis Slim live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 28 november 2019 om 20.00 uur St. Louis Slim in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

St. Louis Slim is opgericht in 2009 en bestaat uit een zangeres en vier mannen afkomstig uit Rotterdam en omstreken. Monique Brinkman (zang), Robin Freeman (gitaar), Dirk Jan (DJ) van Steenbruggen (bas), Michel (Mies) de Kok (bluesharp en backing-vocals) en Peter Kok (drums). Het repertoire bestaat uit een mix van eigen versies van meer en minder bekende songs van de blues-giganten en vooral ook eigen werk.

Daarnaast is de band flink productief geweest, want nadat in maart 2016 de 3e CD “Desolated Track” uitkwam, werd ook in 2017 met het album “Empty Places” en staat de nieuwe en 5e (live) CD ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band gepland voor eind 2019. Meer informatie over de band: www.stlouisslim.nl.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl .

Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.