Radio en TV

Stack Rhythm live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 6 december om 20.00 uur de formatie Stack Rhythm in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Stack Rhythm is een samenvoegsel van The Stack Rhythm Collective en de Early Roosters. Aangezien de optredens toch het belangrijkste zijn voor deze 5-mans formatie, is besloten onder de naam Stack Rhythm verder te gaan. De band neemt verschillende stijlen binnen de Blues onder de loep, van Texas Blues tot Louisiana Blues, maar dan wel in een eigen Stack Rhythm jasje. De band speelt nummers van onder andere Tab Benoit, BB King, Howling Wolf, etc. De bandleden van Stack Rhythm komen uit de regio Rijnmond en de bezetting is: Rolf van Gent (zang), Frank van Brienen (gitaar), Henk Elderson (bas), Tim Wildschut (toetsen) en Rob Wilschut (drums).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.