Steelyard (UK) live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 21 maart 2019 om 20.00 uur de Engelse formatie Steelyard in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Steve Fuller and Sara Cotton zijn ooit begonnen als het duo en vormden later de band Steelyard Blues Band.

Steelyard Blues-band: ‘Steelyard’ is een blues- en boogieband met veel energie en gevoel. Ze bieden het publiek een mengeling van blues- en bluesrockmuziek. Verschillende vormen van het bluesgenre zullen de revue passeren. De band is van Britse afkomst en concentreert zich meer op de muziek uit de jaren 60. Het tijdperk van de ‘The British Blues Boom’.

De band bestaat uit: Steve Fuller (guitar), Russ Hawley (drums), Dave Hopkinson (bas) en Sara Cotton (zang).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl .

Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.