Straight Up Hogs spelen live in Bluezy 

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 26 mei 2022 om 20.00 uur de formatie Straight Up Hogs in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

De Straight Up Hogs spelen heftige en intense blues, ook eigen werk, en geven daarbij veel ruimte aan een stampend en puffend Hammond orgel. Als zanger/organist Thijs Sijbrandij dit bakbeest niet met handen en voeten teistert, geeft hij zijn stembanden en bluesharp op hun donder, hierbij enthousiast gesteund door zijn drie Haagse makkers. Thijs Sijbrandij en gitarist Bert Alers hebben de Hogs in 2009 opgericht en sindsdien veel succesvolle gigs gedaan in kroegen, theaters en op festivals. De Straight Up Hogs zijn ook: Karel van Maaren op drums en Mitch Q op bas.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.