Radio en TV

Studio Radio Ridderkerk 30 jaar geleden geopend

Op 28 oktober 1989 werd de huidige studio van Radio Ridderkerk geopend aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 (hoek Koninginneweg). Toenmalig hoofdredacteur Peter de Koning verrichte de opening onder toeziend oog van veel medewerkers van de lokale omroep en de Vrienden van de SLOR, die destijds waren opgericht ter financiële ondersteuning van de omroep.

Zonder de inbreng van deze Vrienden was het onmogelijk om dit voormalig kleuterschooltje om te vormen tot een studio-complex met twee opname-studio’s. Van deze openingshandeling is destijds een opname gemaakt.

Deze wordt vanaf maandag 4 november tot en met donderdag 7 november 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

Inmiddels is de omroep RTV-Ridderkerk ook uitgebreid met TV Ridderkerk en actuele website en sociale media-kanalen voor het laatste lokale nieuws. Meer informatie over de radio- en tv-uitzendingen en het laatste nieuwe vindt u op de website www.rtvridderkerk.nl.