Radio en TV

Sweet Mary Jane live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 25 oktober 2018 Sweet Mary Jane in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

Sweet Mary Jane bestaat uit Fred (gitaar en zang), Ton (bas en zang) en Lars (drums en zang), die samen meer dan 100 jaar ervaring hebben op diverse podia en speelden in verschillende formaties.

De band Sweet Mary Jane brengt een ode aan de bluesrock uit de jaren 60 en 70. Denk hierbij aan onder andere Rory Gallagher, Gary Moore, Thin Lizzy, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Bobby “Blue” Band, Jimi Hendrix, Eric Clapton en Bob Dylan. Zodra de mannen het podium betreden ontstaat er een wervelende show waar de energie vanaf spat. Ze houden niet van ingewikkeld, het motto is “All You Can Eat”.

Deze impressie wordt uitgezonden vanaf maandag 4 februari tot en met donderdag 7 februari 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.