Radio en TV

Sweet Mary Jane live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 25 oktober om 20.00 uur Sweet Mary Jane in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten.

Naast een interview wordt er ook live opgetreden. Sweet Mary Jane bestaat uit Fred (gitaar en zang), Ton (bas en zang) en Lars (drums en zang), die samen meer dan 100 jaar ervaring hebben op diverse podia en speelden in verschillende formaties.

De band Sweet Mary Jane brengt een ode aan de bluesrock uit de jaren 60 en 70. Denk hierbij aan onder andere Rory Gallagher, Gary Moore, Thin Lizzy, Buddy Guy, Stevie Ray Vaughan, Bobby “Blue” Band, Jimi Hendrix, Eric Clapton en Bob Dylan. Zodra de mannen het podium betreden ontstaat er een wervelende show waar de energie vanaf spat. Ze houden niet van ingewikkeld, het motto is “All You Can Eat”.

https://www.facebook.com/RTVRidderkerk/videos/433969937132211/


De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.