Ted & Helen in Seniorentijd

Afgelopen dinsdag 20 juli 2021 was het Ridderkerkse countryduo Ted & Helen te gast in het radioprogramma Seniorentijd bij Radio Ridderkerk. Er werd vooruit geblikt naar de komende optredens, zoals op vrijdag 30 juli vanaf 19.30 uur onder de pagodetent op het Sint Jorisplein in Ridderkerk.

Daarnaast werd in vogelvlucht gesproken over het begin van hun zangcarrière tot aan nu. Als primeur voor de luisteraars vertelden Ted & Helen ook alvast over het komende afscheid, dat gepland staat voor volgend jaar 2022. Tot die tijd hopen ze nog heel veel optredens te kunnen doen en voor het afscheid, dat groots gevierd gaat worden met de fans, wordt nog gezocht naar een fraaie locatie. Luister het hele verhaal terug tussen 10.00 en 12.00 uur bij Radio Ridderkerk.

De uitzendingen van het radioprogramma Seniorentijd zijn op dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en wordt herhaald op vrijdagochtend op dezelfde tijden. Heeft u dit gemist, dan kunt u het programma ook nog terugluisteren via Uitzending Gemist

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP’s van RTV-Ridderkerk en van De Lokale Omroep.