Radio en TV

Terugblik Bluezy Bluesfestival bij TV Ridderkerk

Op 14 april van dit jaar vond de 15e editie van het Bluezy Bluesfestival Ridderkerk plaats in De Fakkel. Het werd weer een gezellig festival voor jong en oud, waarbij de diverse artiesten er weer muzikaal feestje van maakten.

Een terugblik op dit festival is te zien bij TV Ridderkerk. De reportage van het festival wordt uitgezonden vanaf donderdag 14 juni tot en met zondag 17 juni 2018 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

Naast de reportage van het festival zijn ook van alle artiesten afzonderlijk aparte video’s gemaakt met daarin interviews en liedjes van die artiesten. Deze extra video’s zijn te zien op het YouTube-kanaal.

Nico Duportal & his Rhythm Dudes

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep). Daarnaast zijn alle video’s van RTV-Ridderkerk ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep.


Foto’s: Roelof Mulder