Radio en TV

The Harvey Blom Band live bij Bluezy op TV

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 14 november 2019 om 20.00 uur de The Harvey Blom Band in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

The Harvey Blom Band is gebouwd om het gitaartalent Harvey Blom. Met zijn geheel eigen speelwijze, style en sound weet hij een nieuwe plek te creëren in de wereld van de blues/rock. The Harvey Blom Band speelt lekkere blues en rock die heavy kan zijn maar ook zeker erg intiem.

Deze band heeft de lef van ZZ Top, de drive van Rory Gallagher en de groove van Free. De band bestaat uit de muzikanten: Harvey Blom (gitaar), Stephen Wilkinson (zang), Roel Bisschop (drums) en Laurens Verdurmen (bas).

https://youtu.be/ITVlwRjBmDQ

Deze aflevering van Bluezy live 10 wordt vanaf maandag 18 november tot en met donderdag 21 november 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggokanaal 67+ en het digitale Ziggokanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk.