Radio en TV

The Humbled scoort demo van de maand

In het radioprogramma SensatieGeneratie scoort de band The Humbled de demo van de maand. Het programma van presentator Arjan ’t Jong wordt wekelijks uitgezonden op de zaterdagavond van 20.00 tot 21.00 uur bij Radio Ridderkerk.

De nieuwe indie-rock band The Humbled komt uit deze regio en laat ook meteen goed van zich horen. In de studio van Radio Ridderkerk werd namelijk zelfs voor de eerste keer live opgetreden door het kwartet muzikanten, dat The Humbled dit jaar oprichten. Uiteraard werd vol overgave de zelfgeschreven muziek ten gehore gebracht en volgen er binnenkort zelfs ook al meerdere optredens in de regio. The Humbled bestaat uit de muzikanten: Karin Wangko (zang), Vincent Hekkert (gitaar), Jan Troost (keyboard) en Liam Hekkert (drum). Meer informatie over de band is te zien op hun Facebook-pagina.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet:  www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.