Radio en TV

The Jay Bodean Band live bij Bluezy op TV

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 3 mei 2018 The Jay Bodean Band te gast in de studio van Radio Ridderkerk. Presentator Nico Bravenboer ontving de band.

The Jay Bodean Band is nog geen jaar geleden opgericht door Jay Bodean, Ruud Spetter en Pim Spetter (ex Southside Blues Revue) met Carlo Broere (gitaar) en Lino Vishnudatt (bas). Op verzoek kan de band worden uitgebreid met een drie-mans blazerssectie, The Heavy Horns.

Het repertoire bestaat uit een mix van blues, rock, soul en jazz. Ze spelen veel eigen nummers en enkele covers. Zanger Jay Bodean is een begrip in de Nederlandse rockgeschiedenis met zijn band Bodine in de jaren tachtig en was recent nog zeer actief als zanger bij verschillende albumprojecten van Ayreon en toerde vorig jaar nog met The United Voices of Rock door het land.

Deze impressie wordt uitgezonden vanaf maandag 8 oktober tot en met donderdag 11 oktober 2018 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.