Radio en TV

The Marble Tones live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 30 augustus om 20.00 uur The Marble Tones in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

De bluesband The Marble Tones is een rocking muziek fenomeen uit Nederland en zij zijn finalist bij de Dutch Blues Chalenge op 7 oktober aanstaande in Nieuw Vennep. Ze spelen authentieke jaren 50 en 60 stijl rhythm en blues, rock & roll en stevige funk grooves. Een soulvolle zanger, virtuoze blues harp meester, een Smokin’ gitarist en een stevige rockende ritmesectie maken samen dit dynamische Blues kwartet.

Bandbezetting: Anne-Maarten van Heuvelen (zang en bas), Ben Bouman (mondharmonica), Arie Jan Folkerts (gitaar) en Paolo De Stigter (drums).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.