Radio en TV

The Marble Tones live in Bluezy op TV ►

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 30 augustus 2018 uur The Marble Tones in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

De bluesband The Marble Tones is een rocking muziek fenomeen uit Nederland en zij zijn finalist bij de Dutch Blues Chalenge op 7 oktober aanstaande in Nieuw Vennep.

Ze spelen authentieke jaren 50 en 60 stijl rhythm en blues, rock & roll en stevige funk grooves. Een soulvolle zanger, virtuoze blues harp meester, een Smokin ‘gitarist en een stevige rockende ritmesectie maken samen dit dynamische Blues kwartet.

Bandbezetting: Anne-Maarten van Heuvelen (zang en bas), Ben Bouman (mondharmonica), Arie Jan Folkerts (gitaar) en Paolo De Stigter (drums).


Deze impressie wordt uitgezonden vanaf maandag 26 november tot en met donderdag 29 november 2018 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.