Radio en TV

The Mark in SensatieGeneratie

In het radioprogramma SensatieGeneratie is op zaterdag 1 augustus 2020 vanaf 20.00 uur de zanger en gitarist Mark Schraven van de band The Mark te gast bij presentator Arjan ‘t Jong.

The Mark heeft een nieuwe EP uitgebracht met als titel Floating Downstream, waarop een aantal zeer interessante muzikale bijdragen van gerenommeerde muzikanten te horen zijn. Zo zijn zelfs onder andere Tony Joe White, George Baker, meerdere muzikanten uit de band van John Fogerty en Dany Lademacher te horen. Mark Schraven, die zelf alle liedjes schrijft, vertelt in de uitzending over zijn eerste stapjes in de muziek tot aan nu. Helaas kan er nu niet zo veel qua optredens, maar later dit jaar volgt de officiële presentatie van de nieuwe EP nog in de Bosuil in Weert. De EP Floating Downstream scoort hiermee de demo/cd van de maand in het programma SensatieGeneratie.

Meer informatie over de band, zie: website en facebook.
Het radioprogramma SensatieGeneratie met presentator Arjan ’t Jong is wekelijks op de zaterdagavond te beluisteren tussen 20.00 en 21.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP’s van RTV-Ridderkerk en van De Lokale Omroep.