Radio en TV

The Ragtime Rumours live bij Bluezy 2017 op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 5 oktober 2017 de formatie The Ragtime Rumours in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

Bedenk dat Pokey Lafarge en Tom Waits bij Django Reinhard op bezoek, een flinke pot koffie hebben gedronken terwijl ze naar Robert Johnson luisterden. Verfrissende old-skool swing, doordrenkt van roots/blues en (gypsy-)jazz en dat met een rock ’n roll intensiteit gespeeld. Dit resulteerde in een goed ontvangen EP, het winnen van de BRUL-contest, veel optredens in Nederland en tours door Noorwegen, Italië en Engeland.

De band bestaat uit: Tom Janssen (zang en gitaar), Niki van der Schuren (bas, fluit en sax), Sjaak Korsten (drums) en Thimo Gijezen (gitaar en accordion).

Deze impressie wordt uitgezonden vanaf dinsdag 19 juni tot en met vrijdag 22 juni 2018 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.