Radio en TV

The Story Of … Classic met Bobby Rydell

In het radioprogramma ‘The Story Of … Classic’ van donderdag 31 januari wordt een muzikale klassieker in de picture geplaatst bij Radio Ridderkerk.

Vanaf 22.00 uur staat de zanger Bobby Rydell centraal. De laatste tijd is dit wellicht een minder bekende naam geworden in de muziekwereld. Echter aan het eind van de jaren 50 en het begin van de jaren 60 had hij behoorlijk grote successen in de Verenigde staten, samen met collega teenage-artiesten als Frankie Avalon, Fabian en Bobby Vee. Meer dan 20 hits schreef deze Bobby Rydell op z’n naam, en als de achternaam wellicht in tegenstelling tot de artiest wel bekend voorkomt dan zou dat kunnen omdat in de film Grease de beroemde school ‘Rydell High’ wordt genoemd. Overigens bedoeld als eerbetoon aan Bobby. Grote fan en mede-collega van Radio Ridderkerk Ron Besseling (foto boven) is te gast in het programma om een doekje op te doen over dit tieneridool.

Het programma ‘The Story Of’ wordt samengesteld door Frank Stoute, Roel van den Oever, Bob den Breeijen en Kees de Klerk en uitgezonden elke donderdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.