Radio en TV

Them Changes speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 25 mei 2023 om 20.00 uur de formatie Them Changes in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Them Changes is opgericht medio 2019. In de opstartfase wisselde de samenstelling nog wat, maar eind van het jaar stond de basis er wel. In 2020 was de band klaar om setlists op te gaan bouwen, maar sloeg corona toe en kon de band niet veel doen. Pas weer medio 2021 kon de band starten met repeteren en werd als vaste oefenruimte Poppodium De Beuk in Barendrecht gevonden. In 2022 werd voorzichtig begonnen met de eerste optredens. Oorspronkelijk als cover bluesband begonnen, werd er later een vleugje rock en pop toegevoegd. Nummers van onder andere Buddy Miles, Buddy Guy, Patty Drew, Doobie Brothers, Muddy Waters, Bosz Skaggs, Winery Dogs, Chris Stapleton en Eric Clapton. Inmiddels is Them Changes uitgegroeid tot een 7-koppige band en zijn ze eigenlijk nog op zoek naar een toetsenist. Them Changes bestaat uit: Erik Jochems (drums), Sidney Sengsily (bas), Mees Cremer (lead/slaggitaar), Jan Dekker (slaggitaar), Karin den Ouden, Juliette Jong-Martopawiro en Ed Kuijpers (allen zang).

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.