Radio en TV

Tineke Keuzenkamp in Breed Belicht

Op woensdag 30 mei 2018 brengt Radio Ridderkerk van 11.00 tot 12.00 uur weer een nieuwe aflevering van het programma ‘Breed Belicht’. Presentator Hans van der Jagt ontvangt in deze uitzending wethouder Tineke Keuzenkamp. Op deze woensdagmorgen vanaf 11.00 uur belichten zij haar passie als wethouder in de afgelopen periode.

Voor haar enorme inzet voor de gemeente Ridderkerk is veel waardering. Samenvattende thema’s uit haar periode als wethouder zullen in deze uitzending de revue passeren. Wederzijds begrip, respect en bruggen-bouwende samenwerking heeft Tineke vrijwel automatisch in haar wethouderschap getoond. Veel aandacht was er bij haar voor het sociale domein, met name veel aandacht voor alle wijzigingen van de AWBZ bij de transitie naar de gemeente begin 2015, de ouderenzorg en jeugdzorg.

Haar persoonlijke samenhang als sleutel tot een sterkere sociale basis en dynamisch veranderingsmanagement bij de transitie naar de gemeente was prijzenswaardig. Een eerste aanzet tot de nieuwe transformatie in de zorg, de basis infrastructuur in de wijken en de cliënten – participatie WMO, zorg en welzijn werden al in de stijgers gezet. Zij neemt op donderdag 31 mei afscheid van de gemeente Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.