Radio en TV

Tiny Live Concert van Emmy Eve bij TV Ridderkerk

De Ridderkerkse zangeres Emmy Eve presenteert aanstaande vrijdag 17 november 2023 haar debuutalbum in Bird in Rotterdam.

Nadat ze in de afgelopen jaren Nederlandstalige liedjes is gaan zingen en meerdere singles heeft uitgebracht is het nu hoog tijd voor een heus album. De eindproductie van het album is gedaan door Rob Peters (bekend van BLØF en Typhoon). Ook Kevin van der Tholen, Melle Boddaert en Bram Wesdorp werkten mee aan nummers voor het album, waardoor een mooie mix van popliedjes is ontstaan. Bij het optreden is haar band er natuurlijk ook bij. In de uitzending van het Tiny Live Concert zijn al een aantal nieuwe liedjes te horen, maar wil je het hele album horen moet je dus naar Bird.
 
TV Ridderkerk zendt het Tiny Live Concert van Emmy Eve uit op maandag 13 november tot en met vrijdag 17 november 2023 uit om 16.00, 20.00 en 22.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.

Website www.emmyeve.com