Radio en TV

Vakantie bij KinderboekenCast RTV Ridderkerk.

De zomervakantie staat weer voor de deur en ook voor kinderboekschrijfster Marjo de Vroed betekent dat even vrij. Daarom zend RTV Ridderkerk in de zomermaanden geen nieuwe uitzendingen uit van de KinderboekenCast maar duikt Marjo in het archief. 

Voor juli heeft zij gekozen voor de uitzending met Marcel van Driel. Onlangs verscheen van zijn hand het 5e deel van Game Helden. Dit keer nemen ze het op  tegen de piraten. 

Ook in de KinderboekenCast staat een deel uit die serie centraal. Daar draait het om het 1e deel “Game Helden tegen de monsters” 

Natuurlijk ontbreken ook het ‘ditje en datje’, de vragen van de kinderen en de boekbespreking niet in deze editie. Tot slot gaat Marjo in gesprek met de schrijver over zijn boek en geeft hij ons een kijkje achter de schermen.

De KinderboekenCast wordt elke eerste woensdag van de maand om 11.00 uur uitgezonden bij Radio Ridderkerk. 

De uitzending is ook terug te vinden als podcast op de website www.rtvridderkerk.nl/kinderboekencast/ of via de app van RTV-Ridderkerk. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.