Verkiezingsinformatie en debat in Prettig Weekend

Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor de provincie Zuid-Holland en het Waterschap Hollandse Delta. De provinciale verkiezingen bepalen tevens de verdeling van de zetels in de Eerste Kamer. Aanstaande zaterdag 9 maart wordt in het radioprogramma Prettig Weekend tussen 10.00 en 13.00 uur volop aandacht geschonken aan beide verkiezingen.

In het eerste twee uur staan vooral de Provinciale verkiezingen centraal. In het eerst uur zal presentator Eric Harreman in gesprek gaan met onder andere gedeputeerde Jeanette Baljeu (VVD), foto boven dit bericht. In het uur daarna volgt een debat met lokale politici, waarbij in ieder geval aanwezig zijn Gerard van de Breevaart van de SGP en Anneloes van Hunnik van Groen Links. Mogelijk dat ook nog raadsleden van de gemeente Ridderkerk aanschuiven bij dit debat, dat ook voor bezoekers is bij te wonen.

Tussen 12.00 en 13.00 uur gaat het debat verder, maar dan rondom de Waterschapsverkiezingen. Ridderkerker Leo Bruijn (PvdA), Fokke van Zeijl (lijsttrekker AWP Hollandse Delta uit Dordrecht) en een vertegenwoordiger van de Waterschapspartij Hollandse Delta zijn in ieder geval van de partij.

De uitzending is voor bezoekers bij te wonen in de studio van Radio Ridderkerk aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 in Ridderkerk. Het programma Prettig Weekend is iedere zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur te beluisteren in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Heerjansdam en wordt gemaakt door medewerkers van RTV Ridderkerk en ATOS RTV.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.