Verkiezingsuitslag live te volgen bij RTV-Ridderkerk en De Combinatie

De gemeenteraadsverkiezingen kennen op woensdag 16 maart weer een climax. Welke kant gaat het op met Ridderkerk? Wanneer alle inwoners van Ridderkerk hun stem hebben uitgebracht wordt al dezelfde avond de voorlopige uitslag verwacht.

In een gezamenlijke uitzending van RTV-Ridderkerk en De Combinatie kunnen luisteraars en kijkers horen en zien wat er allemaal in het gemeentehuis plaatsvindt bij het bekend maken van de eerste uitslagen, maar uiteraard ook de voorlopige uitslag, die door burgemeester Attema bekend zal worden gemaakt. Wat vast staat is, dat er ook in de nieuwe raadsperiode weer 29 zetels te verdelen zijn door de negen partijen, die op het stembiljet staan. Maar hoeveel zetels de partijen voor de komende vier jaar gaan krijgen is de vraag.

Vanaf 20.00 uur begint de speciale verkiezingsuitzending bij Radio Ridderkerk en dit is tevens te zien op het YouTube-kanaal van de lokale omroep en de website van De Combinatie. Presentatoren van de avond zijn Eric Harreman en Johan Kruithof. In de loop van het programma ontvangen zij diverse gasten aan tafel.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat te zien is via Ziggo digitale tv kanaal 36, Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.

De uitzending is te volgen via het YouTube-kanaal van RTV-Ridderkerk, welke te zien is op de website’s van RTV-Ridderkerk: rtvridderkerk.nl en De Combinatie: decombinatieridderkerk.nl.